Va recomandam cu caldura si serviciile partenerilor nostrii: Fotograf Nunta Bucuresti, Formatie Nunta Bucuresti, Dj Nunta Targoviste, Cazare Targoviste, Cazare Titu, Cover Band Bucuresti.

Despre Noi

Transport international rutier pentru marfuri generale de mare tonaj
Tractari Camioane Non Stop

Cine suntem ?

EuroHaul Services SRL reprezinta o afacere mica de familie, facuta cu mult suflet si pasiune, cu traditie veche in ale soferiei, unde se pune accent pe seriozitate, punctualitate si respectul fata de client.

Societatea isi desfasoara activitatea intr-un sediu nou, care dispune de o hala proprie de reparatii si intretinere in care se fac verificari amanuntite ale camioanelor pentru preintampinarea eventualelor defecțiuni – si de un spatiu de depozitare si transfer de 100 euro paleti.

Suntem o echipa tanara, dispusa la orice provcare! Ne mandrim cu portofoliul de clienti actuali: ArcelorMittal, Cromsteel, DSV Solutions, Gebrüder Weiss, RomFracht, Otelinox, Erdemir, P&O Ferrymasters, IBCargo, DHL Romania, KLG Logistics, Rohel, si vom fi mai bucurosi cand vom reusi sa ii convingem si pe ceilalti sa ni se alature.

Am facut un efort financiar atat pentru linistea clientilor cat si pentru siguranta marfurilor transportate, si am atasat camioanelor sisteme de urmarire GPS. Toata flota este dotata si echipata ADR, cu toate accesoriile necesare pentru ancorarea si asigurarea oricarui tip de marfa pretabila la transportul cu semiremorci cu prelata decopertabila normala si mega trailar.

Am efectua si transprturi speciale ADR cu cisterne ca si tractionisti pentru P&O, ajungand cu aceste transporturi pana la Polul Nord!

Aveti nevoie de transport marfuri intern si international de mare tonaj ?

EuroHaul Services poate reprezenta partenerul Dumneavostra de incredere.